Reports deployment issue in Dynamics AX 2012

Hi,
I was trying to deploy reports from AOT (Dynamics AX 2012 Pre Release). I faced below errors.

1. An error occurred : The specified directory service attribute or value does not exist.

If User Account Control (UAC) is enabled on the machine, close the application, right-click the application, and then click Run as administrator.

I Have already disabled UAC and even run the AX as administrator mode. Nothing works.
————————-
2. The deployment was aborted. You do not have privileges to deploy to server: xxxxxxxxxx. For deployment, you must have administrative rights to the SQL Server Reporting Services (SSRS) server. Contact your administrator to deploy.

I faced same error while deploying reports to AOT from Visual Studio.

Solution:
The service “Remote Registry” has to be running.

Advertisements

3 thoughts on “Reports deployment issue in Dynamics AX 2012

  1. สวัสดี ! ฉัน ต้องการ ให้ ขนาดใหญ่ นิ้วหัวแม่มือ ขึ้น สำหรับ ดี
    ข้อมูล คุณได้ โพสต์ นี้ ผม กลับไป มา เว็บไซต์ของคุณ เพิ่มเติม ในเร็ว ๆ นี้ .

  2. Howdy! I could have sworn I’ve been to this website before but
    after browsing through some of the post I realized it’s new to me.

    Anyhow, I’m definitely happy I found it and I’ll be
    book-marking and checking back often!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s